Ina Walda komt met nieuwe single

“Os Olderlijk Huus” is de titel van de 5e single van Ina Walda. Al enige jaren is deze Drentse zangeres zeer succesvol in Drenthe maar ook in Duitsland heeft ze vele fans wonen. Ze treedt al jaren succesvol op maar debuteerde pas in 2019 met ‘Kerel Oh Kerel’. “Ik hol van joe’- ‘Mien beste kameroad’ en ‘Knappe vent’ volgden en niet zonder succes.

Zenders in Nederland België en Duitsland laten regelmatig muziek van Ina horen op de radio en dat geldt ook voor de regionale omroepen RTV Drenthe – RTV Noord – RTV Oost en Omroep Gelderland. Door de corona pandemie is het even stil geweest rond deze uit Zwartemeer afkomstige zangeres maar het wachten wordt beloond met ‘Os Olderlijk Huus’ als nieuwe single.
De single is verkrijgbaar via de download en streaming portals en de clip, gemaakt door iDream Picture van Albert Hofstede,  op de diverse clip zenders. De komende weken zal Ina alles doen om haar single aan zoveel mogelijk mensen te laten horen en die muzikale weg kun je volgen via haar facebook  www.facebook.com/ina.walda.7