Heerlijk zomerse single Reality Run

Reality Run is de naam waaronder Dieter Costenoble nieuwe muziek produceert en uitgeeft. Hij is afkomstig uit Brugge/België, 24 jaar oud. Hij speelt gitaar en piano. Hij houdt zich voornamelijk bezig met muziekproductie maar heeft ook ervaring als dj op privéfeesten en evenementen.

Marigo Bay is een Belgisch-Amerikaanse zangeres en singer-songwriter die met haar muziek de grenzen van pop en r&b opzoekt. Met haar warme karakteristieke wat hesige stem weet ze een eigen stempel te drukken op de liedjes die ze inzingt. Ze trad al meerdere malen op bij de Vlaamse radio 2. Vorig jaar werd een single van haar geremixt door Robin Schultz.

DeeSaxx is saxofonist uit Tsjechië die internationaal actief is en tourt. Dieter kwam via instagram in contact met hem. DeeSaxx werkt samen met vele deejays maar doet ook solo-optredens. Hij is één van de bekendste clubsaxofonisten in Tsjechië en Slowakije.
Over de Track:

Like we used to: Ontstaan als een deep house track geproduced door Reality Run waarna hij DeeSaxx inschakelde om er een saxofoonline overheen te spelen. Vervolgens die opnames op een hele andere manier benadert door er meer akoestische elementen in te steken, waarna het uiteindelijk een meer dan aanstekelijk pop/dance nummer is geworden. De tekst van Dieter – over een onbereikbare liefde – werd door Marigo Bay bewerkt en ingezongen.

Tekstschrijver(s)

Tekst: Dieter en Marigo Bay
Muziek: Reality Run