Gelegenheidsduo Jet Gerrits & Roy Otters komen met prachtige single

Jet Gerrits de zangeres van het levenslied werkt nu alweer een paar jaar samen met producer Roy Otters. Tijdens deze samenwerking hadden ze het er weleens gekscherend over om eens een duet op te nemen. Nu is dat moment gekomen en brengen ze samen de nieuwe single Weer ging een vriendschap kapot”, een echt levenslied met een herkenbare tekst.

De single is opgenomen in de studio van Roy die ook het arrangement heeft gemaakt. Roy Otters werkt nauw samen met Double You Music en Jet Gerrits is artiest op dit label. Double You Music vond het een leuk idee en brengt de single uit. Voor de bijpassende clip is gekozen voor het team van The Clip Academy die een mooie clip bij de single hebben gemaakt. De single is een echte aanrader voor jong en oud
Weer ging een vriendschap kapot”
is te downloaden via de bekende downloadstreams.