Elz Bakker – ’n heel klein sterretje

De afgelopen maanden is Elz Bakker bezig geweest met nieuwe liedjes in de studio bij en met haar producers Emile Hartkamp & Norus Padidar, waarvan haar nieuwste single “’n Heel Klein Sterretje” het eerste resultaat is.

We kennen Elz als een ’n fantastische zangeres van het echte en pure Volkse genre, waar haar passie en liefde voor muziek ligt. Liedjes met een verhaal en vaak in balladachtige vorm neergezet is vaak wat we gewend zijn van haar. Bij deze single zit er een zo even mooi verhaal in, maar de ballad heeft plaatsgemaakt voor de Swing foxtrot. Elz heeft hier heel bewust voor gekozen. Haar optredens doet ze het meest op familie feestje of georganiseerde feestavonden, en nu was de wens ‘Ik wil een single waarbij meteen het dansvloertje volloopt’. Nou dat gaat met deze single zeker lukken.