Dromen zijn geen bedrog voor Christina Loreena

In haar nieuwe single “Dromen zijn geen bedrog” zingt Christina Loreena over haar grote liefde die zij heeft gevonden nadat ze er al jaren over gedroomd had. Ze kenden elkaar al lange tijd vanuit de muziekwereld. Het nummer “Dromen zijn geen bedrog” is geschreven en gecomponeerd door Henk Damen en opgenomen in de Bling studio.

Christina won tal van Muziekwedstrijden waar ze haar muziek te horen bracht. Toen ze een relatie kreeg met de man achter R.S. Muziek (www.rsmuziek.com) volgden de nummers elkaar snel op. Met een 1e plaats in BelgiĆ« bij Radio Vlaamse Ardennen met het Singeltje “Als Mensen Huilen Konden” een cover van Nicole, maar ook nummers als; ‘Kus me’, ‘Hou je in mijn armen’, ‘Wat voor man ben jij’ deden het erg goed, en nu dan dus haar nieuwe single “Dromen zijn geen bedrog” en dat is voldoende muziek voor een album, en die gaat er ook aankomen beloofd Christina. Christien Loreena is ook geliefd met de muziek van Mieke en Corry Konings want wanneer ze optreed voor Senioren is er wel hier of daar iemand met een traantje in de ogen. Ze brengt haar nummers op een zeer gevoelige manier . Ze is blij haar Hobby kunnen te doen dankzij R.S. Muziek Het nummer “Dromen zijn geen bedrog” is te downloaden via de bekende downloadstreams