Counting Colors nieuwe single Hillsome South

De Nederlandse band Hillsome South speelt Country & Americana muziek met repertoire dat bestaat uit steeds meer eigen nummers. In 2020 bracht de band het album ‘Feels like Home’ uit en op eind april ’22 verscheen het 2e album getiteld ‘Be My Guest’ waar op elke song een gastmuzikant meespeelt.

  Hillsome South kenmerkt zich door een solide sound, sterke leadzang en vloeiende close harmony. ‘Counting Colors’ is het 1e nummer van het nieuwe album van Hillsome South ‘Be My Guest’ en op deze song levert gastmuzikant Johan Jansen op pedal steel een geweldige bijdrage. Met ‘Counting Colors’ en bijbehorende videoclip laat Hillsome South zien waar de band voor staat, namelijk ‘Country & Americana music from the Heart of Holland’ met fraaie Hollandse luchten en vergezichten!

Hillsome South bestaat uit Marieke Heerschop (leadzang, gitaar en banjo), Gerard Harder (gitaar, dobro, lapsteel, mandoline en zang), Jos van Workum (bas en zang) en Rob Heerschop (drums).