ZANGER ANTONIO HOLSKEN EN REALITYSTER LOUISA JANSSEN VORMEN VERRASSEND DUO

Volkszanger Antonio Holsken en realityster en zangeres Louisa Janssen vormen samen een verrassend duo op de single ‘Trilbillen’. Tóch is deze samenwerking meer voor de hand liggend dan men zou denken.

Antonio en Louisa zijn al jarenlang bevriend met elkaar en eerder was Antonio al te zien in de TV serie van Louisa. Daardoor ontstond er jaren geleden al het idee om eens samen een plaat te maken, maar het kwam er steeds niet van. Totdat er plots via Pascal de Vormer het liedje ‘Trilbillen’ voorbij kwam, waarvan Antonio en Louisa meteen dachten “Dit is ‘m!”. Ze doken samen de studio in bij Sonic Solutions en het resultaat is dé ultieme zomer-party-hit van 2022.
Antonio Holsken is al jarenlang populair als zanger met hits als ‘Boem Boem’, ‘Kom Bij Mij (Suavemente)’ ‘Lieve Heer Heb Medelij’ en recentelijk met ‘Meer Hoef Ik Niet’.
Lousia Janssen is natuurlijk een bekende media persoonlijkheid dankzij haar goed bekeken reality soaps. Op 26 mei a.s. start ze samen met haar man Rowan de nieuwe reality soap ‘Louisa & Rowan: Op Z’n Gooisch’ op Discovery+  welke vanaf 2 juni a.s. ook te zien zal zijn op TLC.
De eerste reacties op de single ‘Trilbillen’ zijn zeer positief en ook de bijbehorende videoclip is uiterst hilarisch te noemen. De single verschijnt via Hit It! Music en is vanaf vrijdag 22 april overal te streamen en te downloaden op de bekende portals.