Tommy Lips – Hé Ga Je Mee

‘’Hé ga je mee?’’ is de titel van de gloednieuwe single van Tommy Lips. Na een stille periode, is de tijd voor een feestje weer aangebroken… Met zijn nieuwe single ‘’Hé ga je mee?’’, nodigt hij ons uit om met z’n allen een mooi feestje te bouwen in de kroeg van ’s avonds laat tot ’s morgensvroeg.

Het is een echte meezinger zoals we dat van Tommy Lips gewend zijn. Vrolijke klanken samengevat in een gezellig uptempo, zorgen weer voor een kneiter van een feesthit! De voetjes kunnen weer van de vloer en de handjes weer de lucht in… FEEST!!! Deze keer ligt de productie in handen van Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions Studio, te Roosendaal. De videoclip is verzorgd door Joey van Rooij van Filmcreatie en is opgenomen bij Bakkerij Pol van den Bogaert en Feestcafé D’n Engel, te Breda. De single ‘’Hé ga je mee?’’ zal verschijnen op het label van VNC Music en is verkrijgbaar op alle bekende streaming- en downloadsites.