Rob Ronalds komt met Mega Feestnummer en zet de boel op de kop!!

Rob Ronalds komt dit voorjaar met een hele vrolijke single. “We are the G.O.A.T. Met deze letters wordt niet een geit bedoeld. Het is de afkorting van “We Are The Greatest”. Het nummer vindt zijn oorsprong in een veel gehoorde melodie uit de voetbalstadions.


Rob Ronalds had eerder grote hits met liedjes als “Kleine Blonde Mariandel”, “Meisjes van de Nacht”, “Haar Rooie
Lampie” en “Het Mooiste Meisje Van De Klas”.
Daarnaast kennen veel Nederlanders Rob Ronalds van de Après ski in Oostenrijk. In de wintermaanden is Rob te vinden in talloze uitgaansgelegenheden in het Alpenland om de skiliefhebbers te vermaken met een feestje.
Rob Ronalds staat niet alleen bekend vanwege zijn goede zangkunsten, ook zijn humor op het podium is ongeëvenaard.

Het nummer “We are the G.O.A.T” is te downloaden via de
bekende downloadstreams.