Nieuwe single voor Miranda & The Music Boys

Dat in het Noorden van Nederland veel talent op de podia staat moge duidelijk zijn. Zo ook dit vrolijke trio dat menig zaal op de kop heeft mogen zetten met hun muziek. Met de single “Cala d’Or heeft dit geliefde trio een flinke stap gezet in de kwaliteit en herkenbaarheid van hun repertoire.

Zij hebben de hulp ingeroepen van niemand minder dan producer/songwriter Martin Sterken om hen hierin te begeleiden. Martin hoorde en zag direct de mogelijkheden en heeft een passende song geschreven en geproduceerd.
Een Schlager die doet denken aan vervlogen tijden en toch modern is aangekleed.
De single is uitgebracht door MAP Records en de videoclip is verzorgd door de creatieve heren van CreAgency. Dansbaar en met mediterrane invloeden zou deze single wel eens de doorbraak kunnen betekenen voor Miranda, Wim en Patrick.
Met het lied over de Spaanse badplaats
Cala d’Or begint de zomer nu al