Nieuwe single Bastiaan Ragas – Op De Bonnefooi.

Samen met René Karst schreef Bastiaan zijn nieuwe single ‘Op De Bonnefooi’. Een muzikaal reisje naar de onbezonnen, gelukkige vakantie herinneringen van de jaren ‘70.


Zonder zorgen, eindeloos op vakantie met het gevoel dat het nooit op zou houden. Juist in een tijd waarin boosheid, cynisme en angst lijken te regeren. Een heerlijk nummer om de eeuwige zomer, liefde en vakantie te vieren. Eind van deze zomer verschijnt het 5e solo album van Bastiaan waar ook dit nummer op zal staan. Momenteel treedt Bastiaan live op in theaters en evenementen met zijn Basband. Voor speellijst check: www.ragas.com Vanaf 22 april is de single overal te beluisteren en te streamen via de bekende kanalen zoals Spotify,
Apple Music, Itunes en is de videoclip te zien via YouTube