Lesley Rosbach – Uit elkaar

Voor de eerste keer in z’n zangcarrière lanceert Lesley Rosbach een cover. Normaal gesproken heeft hij niets met het opnieuw uitbrengen van liedjes uit het verleden, maar voor deze keer maakt hij daar een uitzondering op.

Lesley heeft de oorspronkelijke versie van Yes-R in zijn jeugd heel vaak beluisterd en had het idee om daar een zomerse beat onder te laten maken. Daarvoor nam hij, zoals we inmiddels van hem gewend zijn, contact op met het team van Sonic Solutions uit Roosendaal.’Aan de tekst is helemaal niets veranderd. Ik weet zeker dat het refrein “Ik ben niet meer van jou, je bent niet meer van mij. Je houdt je nu wel groot, maar gaat kapot van de pijn. Omdat je bij me wilt zijn, maar niet meer bij me kunt zijn” bij veel van mijn leeftijdgenoten klakkeloos wordt meegezongen. En dat terwijl de versie van Yes-R al een jaar of 13 geleden verscheen. Al met al ben ik ontzettend blij met het eindresultaat