Benooz – Onder de plak

Het liedje gaat over een dame die niet veel te vertellen heeft en dus onder de plak oftewel onder de duim zit en van alles doet om het haar man naar zijn zin te maken. Zoals we van BenooZ gewend zijn is ook deze single weer heel anders dan zijn eerdere singles.

Was de vorige single “De echte man” nog countryrock ditmaal is het een beetje in een dance/house stijl. “Onder de plak” zit vol met synthesizer, arpeggiator en sequenser geluiden. BenooZ houdt van een beetje afwisseling anders wordt het te herkenbaar en het moet muzikaal spannend blijven aldus Ben. Maar dat hij een grote blues en rockfan is kun je toch wel horen want er zijn ook weer diverse scheurende gitaren te horen en dat hoor je niet vaak in deze muziekstijl. Onder de plak, hopelijk blijft het liedje plakken .