‘Afwezig’ heet de nieuwe single van Ilona & Erwin.

Een liedje over af en toe even willen ontsnappen aan de dagelijkse dingen, je hoofd leeg maken en genieten van het leven!  Dit hebben ze dan ook gedaan tijdens het opnemen van de videoclip, ze hebben er met vrienden en familie een heerlijke dag van gemaakt en dat zie je terug!

Ilona Smid en Erwin Funke treden veel samen op, op zeer diverse podiums en evenementen van klein en intiem tot groot en uitbundig. Eigen nummers maken is voor dit duo nooit echt de opzet geweest maar toch komen ze nu met hun 3e single en er ontstaan ook alweer nieuwe ideeën.
Als er dan toch weer een liedje ontstaat dan gaan ze er wel helemaal voor want het traject van iets bedenken tot in de studio belanden is toch wel heel erg leuk!

Muziek: Erwin Funke, Tekst: Ilona Smid, Studio: Het Atelier, Techniek: Frans Vollink,
Label: Funky, Video credits: Jari Pruim producties.