Wimmie Bouma komt met een splinternieuwe song “Iets van Amore”

Iets van Amore” is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 18 jaar geleden, van start ging.


Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zéker de fans
zeer herkenbaar door zijn volkomen eigen geluid en eigen stijl waarmee zijn songs tot leven komen. Onlosmakelijk zal de megahit van ‘De Ring Die Jij Draagt’ verbonden zijn en blijven aan zijn carrière. Wimmie Bouma komt nu met een splinternieuwe song
“Iets van Amore”. Een échte Wimmie Bouma plaat die ook deze keer is geschreven door Olav Hesselmans. Topproducer Martin Sterken heeft, zoals bij grote hits als: “De ring die jij draagt“, “Als jij het niet meer weet”, “In het zicht van de Haven” en vele anderen, ook deze single weer geproduceerd.
Het nummer “Iets van Amore” is te downloaden via de bekende downloadstreams.

https://www.youtube.com/watch?v=I3kTUyjcWLk