RUDY DE WIT LANCEERT TWEEDE ALBUM MET ‘ALLES IS ANDERS’

Met het album ‘Alles Is Anders’ levert Rudy de Wit weer een zeer divers album af waarmee hij zijn fans en de liefhebbers van het Nederlandstalige lied op hun wenken bedient.

Sinds zijn doorbraak met de hits ‘Sweet Love’ en ‘Ga Met Me Mee’ is Rudy niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige segment. Zijn hits zijn volop te beluisteren op de radio stations en in de uitgaansgelegenheden, en Rudy is een graag geziene gast op de Nederlandse en Vlaamse podia.
Op 11 maart verschijnt het tweede album van deze populaire volkszanger Het album kwam tot stand met topproducers Harald Queens, Manfred Jongenelis, Sonic Solutions en Kees Tel. Hiermee werkte Rudy dus samen met de crème de la crème van de Nederlandstalige scene. ‘Alles Is Anders’ is dan ook een top album geworden, waarop de laatste hits van Rudy, zoals ‘Onder De Volle Maan’, ‘Jij Was Het Mooiste Meisje’, ‘Alles Is Anders’ en ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’ niet op mogen ontbreken. Natuurlijk staat ook de actuele hit ‘Oh Jij Ja Jij’ op het album alsmede verdere nieuwe stukken.

Bekijk hier de commercial van het album van Rudy de Wit ‘Alles Is Anders’