Rocky Pauw – Besame Mucho

Rocky Pauw is één van de artiesten die al meer dan tien jaar samenwerkt met producer Frank Verkooyen. De uit Vianen afkomstige entertainer is van mening dat je meer bereikt met een vast team  dan dat je constant overstapt naar andere studio’s.

Vanwege de pandemie had hij een pas op de plaats genomen van twee jaar. Omdat de vooruitzichten weer positief gestemd zijn struinde hij internet af om ideeën te verzamelen voor een nieuwe single die qua  stijl  af moest wijken van z’n voorgangers.  Rocky wil zich meer gaan storten op gezellige feestmuziek. Nadat hij het wereldberoemde nummer ‘Besame Mucho’ tegenkwam, werd hij  meteen enthousiast. Hij deelde dit met Frank die er vervolgens een mooie productie van heeft weten te maken. Vooral het accordeonnetje klinkt leuk en zorgt voor gezelligheid.