RIK HOOGLAND UIT UTRECHT KOMT MET COVER OP NUMMER VAN STEVIE WONDER

De Utrechtse rasartiest Rik Hoogland is niet meer weg te denken in circuit. Nog niet zo lang terug bracht hij ook nog een duet uit met Pascal de Vormer over hun Utrecht. Hij is samen met Michael Oomen en Arjan van Zanten een van de eerste artiesten van het label Double You Music dat dit jaar zijn 5jarig bestaan viert.

Nu ook weer komt hij uit met een solo single op het label. De producers vonden dit keer dat het eens heel anders moest en kwamen met een swingend idee. Dit is uitgewerkt samen met Rik, Future Music en ANRO Productions.
De single met de toepasselijke titel “Voor eens in mijn leven” is een cover van een nummer van Stevie Wonder. Saxofonist Pierre Romenburg geeft er samen met de accordeon van Roy Otters een catchy sound aan. De leden van het team van The Clip Academy NL hebben getracht om er een losse videoproductie van te maken, het resultaat mag er wezen.

Het nummer “Voor eens in mijn leven” is te
nummers te downloaden via de bekende downloadstreams.