Ricardo – Ik ben mijn beste vriend

Nederland stond op z’n kop toen Ricardo zijn eerste noten zong tijdens het programma ‘We Want More’ Binnen een paar minuten kreeg hij in één klap de status Surinaamse Hazes en André junior, die in de jury zat, wist ook niet wat hij hoorde.

Zijn eerste single ‘Ik Ben Mijn Beste Vriend’ vertelt het ware verhaal hoe Ricardo heeft moeten vechten en alle donkere plekken van het leven heeft moeten ervaren. Gevangen door de drugs die hem als 14-jarige jongen werd gegeven ging hij totaal de verkeerde kant op! Hij vergooide zijn toekomst als zanger en verspeelde vele vriendschappen en familiebanden. ‘Ik Ben Mijn Beste Vriend’ zal vele mensen hoop geven die in soortgelijke situaties verkeren of hetzelfde hebben meegemaakt! Er is altijd een uitweg zolang je jezelf maar blijft vertrouwen en de uitgestoken hand die jou wil helpen aanpakt!