Ral Dale brengt stevige rocksingle uit.

Met het nummer ‘I’m a superstar’ brengt rockzanger Ral Dale een nieuwe single uit met internationale allure. Een stevig stukje rockmuziek dat, behalve voor optredens op festivals, ook zeer ontvankelijk is voor radio airplay.

 

Zijn favoriete muziekstijl leunt aan bij de rockmuziek uit de jaren 70/80/90, hetgeen ook de periode was dat hij frontman was bij diverse rockbands waarmee hij rondtoerde in jeugdclubs en op festivals Een paar jaar geleden toerde hij nog met de groep RAInbo3, waarmee hij ook een album uitbracht

Zijn huidige nieuwe single is een soloproject dat een nieuw elan moet geven aan zijn muzikale carrière. Hij schreef zelf muziek en tekst en werkt samen met zijn producer Freddy Danau aan nieuw materiaal dat bestemd is voor zijn eerste soloalbum.

‘I’m a superstar’ wordt uitgegeven door D & V en is beschikbaar voor streaming en download bij alle gekende portals.