Oude piratenhit DE IJSBEER VAN HET NOORDEN krijgt nieuw leven door zanger Marck

Zanger Marck heeft er deze keer voor gekozen om een echte ouwe piratenkraker in een nieuw jasje te steken. De piraten hit uit de jaren 70 “De IJsbeer van het Noorden” van de Wuko’s, is in een door Marck iets moderner jasje gestoken en opgenomen bij John Haze in de studio in Kropswolde.


De uit het streekdorp Doezum, in de gemeente Westerkwartier, afkomstige zanger Marck, laat in dit nummer “De IJsbeer van het Noorden” de liefde en passie voor piratenmuziek horen.

Voor Marck is het zijn vijfde single dat hij uitbrengt. Marck ontpopt zich momenteel razendsnel als artiest. Wat begon als een kleine muziekhobby, begint nu echt grote vormen aan te nemen. Iets waarvan de zanger eerst alleen maar voorzichtig durfde te dromen.