Nieuwe single van: TYRONE OSCAR

Tyrone Oscar is een zanger/muzikant uit Maastricht. Hij leerde eerst keyboard spelen en daarna gitaar en ontwikkelde zich tot singer-songwriter. Tyrone schrijft aansprekende – vaak erg persoonlijke – teksten die hij met z’n warme stem overtuigend weet te brengen.

Eén van zijn grote voorbeelden is Ilse DeLange. Haar kracht en doorzettingsvermogen motiveren hem als artiest. Hij bracht de afgelopen jaren al meerdere nummers uit, waarmee hij een steeds groter publiek weet te bereiken.

‘Paper Heart’ is de eerste single van het gelijknamige album, dat op 6 mei 2022 zal uitkomen. Dit album is voor Tyrone een nieuwe mijlpaal in zijn muzikale carrière. Na een depressie periode schreef hij heel veel nieuwe nummers en experimenteerde hij met nieuwe sounds. Deze verzameling van liedjes zijn voor hem absoluut een afsluiting van een donkere periode en een nieuw begin van zijn leven!
Tekst en muziek: Tyrone Oscar de Vries