Nieuwe Single van Stijn Claes & Dj Elijahman

Stijn is een 25-jarige producer/ singer-songwriter die van jongs af aan reeds creatief bezig is maar muziek is altijd zijn grootste passie geweest. Zodoende is hij zich daar meer in gaan verdiepen en mocht hij reeds op ‘Maanrock’ staan.

Deze spontane meneer was ook te gast MNM. Hij kreeg verder nog enige bekendheid in de pers door een nummer dat hij speciaal schreef voor zijn oma. Tegenwoordig kan je hem terugvinden in de hitlijst van Ment TV met een featuring met Pita Said. Elijah (21) begon zijn carrière reeds op jonge leeftijd. Zijn passie voor de draaitafels had hij reeds ontdekt op zijn 13 jaar en op dat moment was er geen stoppen meer aan. Hij is opgeleid in de DJ-school in Gent en had ook een persoonlijke DJ-mentor die in hem geloofde. In 2019 won hij het DJ Contest ‘Bosfeesten Peutie’ en werd geselecteerd door een professionele jury om in Versuz te mogen draaien, de grootste club in België. Hij staat bekend als resident DJ bij jeugdhuis ‘De Schakel’. Zijn genre zijn voornamelijk commerciële hits en zoekt steeds naar nieuwe hits om de sfeer op de dansvloer naar hogere sferen te brengen. Deze 21-jarige spring-in’t-veld heeft al een hele weg afgelegd. Kaylee was miss Belgie 2021, ze heeft daardoor heel wat media aandacht mogen genieten. Ook zat ze in top 20 nyx face awards. Ze is tevens ook bekend op tiktok waar ze ondertussen meer als 218.000 volgers heeft en daar ook haar passie voor video’s heeft ontwikkeld en blijkt daar succes te hebben in gevonden want ze mag telkens meer als 4 miljoen views op haar tiktok neertellen. Samen met Stijn en Dj Elijahman heeft ze nu ook haar eerste single uitgebracht