Nieuwe single Jeffrey Tanis – In ons café (waar Hazes nog de baas is)

Jeffrey heeft in de periode waar de horeca dicht zat en er geen optredens mogelijk waren, heel hard gewerkt aan nieuwe nummers. En met succes want zijn afgelopen singles ‘Ik ga door’ (juni 2021), ‘Mijn eerste kerstkus’ (kerst 2021) en de laatst uitgebrachte ‘Laat de nacht het maar bepalen’ hebben het heel erg goed gedaan bij alle radiostations en stond op vele playlisten.

Tijdens het werken aan de nieuwe nummers kwam hij op het idee om een gezellig kroegen nummer te maken met een knipoog naar André Hazes Sr. omdat zijn muziek nog altijd zeer populair is in het uitgaansleven en met volle borst wordt meegezongen.

Jeffrey heeft hiervoor contact gezocht met componist Pascal de Vormer en 3 dagen later lag er een demo waarmee Jeffrey aan de slag kon in de studio om alles uit te werken. Muzikanten inschakelen om de drums, gitaren, bas en blazers in te spelen. Nadat alle instrumenten waren opgenomen is Jeffrey samen met zijn goede vriend Danny Nicolay aan de productie begonnen, zang opnemen en werken aan de mix.

Jeffrey is heel blij met het eindresultaat en trots op deze productie. Bij de single hoort natuurlijk ook een leuke videoclip die deze keer geschoten is bij Mango’s Café in Houten.