Michael Humblé is terug met nieuwe single ‘Zij heeft schulden’.

Michael Humblé, bekend van de hits Stapel gek van al dat moois’, Meisje van een datingsite’ en Hij had je vader kunnen zijn’, is weer helemaal terug van weggeweest en komt met zijn nieuwe single Zij heeft schulden.

Een levenslied in een vrolijk jasje. Michael heeft het roer omgegooid en is een samenwerking aangegaan met een nieuwe Producer, Ad van den Hurk. Samen zijn ze gaan brainstormen en zo is vanuit de studio Music Maker Studio Retie de nieuwe single “Zij heeft schuldenontstaan. Met prachtig accordeonwerk van Manfred Jongenelis en het koorwerk van Ad van den Hurk en Bianca Folkers. Het nummer heeft Michael grotendeels zelf geschreven, waar hij ook heel trots op is.
2022 gaat een jaar worden waar nog veel staat te gebeuren. Nog meer nieuwe nummers staan op het programma, maar ook een jaar waarin gefeest en gezongen gaat worden. Michael Humblé zit 20 jaar in het artiestenvak en viert dat samen met zijn vrienden en fans. Onder het motto, herinner je gisteren, droom van morgen, maar feest vandaag” hoopt hij er samen een groot feest van maken.