Jos van Schaaik – Kom maar bij mij

De tweede single die Jos van Schaaik bij platenlabel Rood-Hit- Blauw uitbrengt swingt nog meer dan zijn voorganger ‘1001 Nachten’. Jos had bij producer Joris van Dijk(Sonic Solutions) aangegeven dat hij op zoek was naar een eigen herkenbare sound waar bovendien lekker op gedanst kan worden.

Joris is vervolgens aan de slag gegaan en stuurde al vrij snel een intro die bolstond van vrolijke accordeon- en gitaargeluiden. Omdat Jos erg onder de indruk was kon verder geborduurt worden op de melodielijn. Jos stuurde de demo op naar Hans Louws die de opdracht kreeg om een tekst te schrijven die best een beetje ondeugend mocht zijn. En dat kun je aan Hans overlaten. Het onderwerp gaat over een meisje die een jongen uitdaagt met haar ogen. Samen spelen ze een spel op hoog niveau.