Jaap de Bok komt met single “GISTER” als voorproefje op zijn album

Sinds twee jaar is de Waterlandse troubadour Jaap de Bok weer flink aan de weg aan het timmeren. Zijn laatste single ‘Ik ook van jou’ werd uitgebracht in september 2021 en smaakte absoluut naar meer! Met trots presenteert Jaap dan ook
zijn single “Gister nogmaals, als voorproefje op wat komen gaat!


Want binnenkort komt zijn album ‘Zilverlingen uit en dit nieuwe album wordt geopend door het sterke en meeslepende ‘Gister’ De clip van deze single Gister werd opgenomen in het prachtige Maastricht.

Zoals we van Jaap gewend zijn, laat ZILVERLINGEN ons kennismaken met alle facetten en invloeden van Jaaps muziek: pop, rock, latin, ballads en zelfs feestelijke melodieën. Uit al deze invloeden heeft Jaap de Bok een geheel eigen sound
ontwikkeld: sterke melodieën op uitgekiende muzikale basislijnen met altijd een frisse en catchy hook. Jaap schrijft in principe zijn eigen werk maar schroomt niet om samen te werken met tekstschrijvers en arrangeurs, of om bewerkingen te
maken van bestaande nummers.

Het nummer “Gister” is te downloaden
via de bekende downloadstreams.