‘IN DE GOOT GEZAKT’ NIEUWE SINGLE UTRECHTSE ZANGER BERTJAN

Met ‘In De Goot Gezakt’ heeft de Utrechtenaar Bertjan een geweldige nieuwe single in handen. Dit speciaal voor Bertjan geschreven nummer kwam tot stand met het producersteam Sonic Solutions en Jos en Henk van Schaaik.

Bertjan is al enkele jaren actief als zanger. Eerst in een duo, later solo, waarmee hij vooral in de regio Utrecht de nodige bekendheid verwierf. Met de single ‘Doe Het Nog Een Keer Met Mij’ (2018) kreeg Bertjan echter meer bekendheid buiten de grenzen van Utrecht dankzij airplay op vele radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Dit zorgde voor optredens in heel Nederland, Vlaanderen en zelfs ook Spanje. Deze koers werd voortgezet met de single ‘Ik Wil Met Jou Mee’, en met de nieuwe single ‘In De Goot Gezakt’ wordt nu een flinke stap voorwaarts gemaakt. De bijbehorende videoclip zal te zien zijn op de bekende clipkanalen.