HARM WOLTERS IN AKTIE VOOR OEKRAINE MET NIEUWE SINGLE

Waarom kan dan de vrede zonder oorlog niet bestaan. Dat is de vraag waarop Harm Wolters graag een antwoord wil hebben. Voor Harm telt maar één ding en dat ik GELUK. We zijn allemaal hetzelfde en wie je bent of wat je doet, maakt niet uit.

Twee jaar geleden schreef Frank Swenne, in eerste instantie een tekst, voor de kleinzoon van Harm. Dat bleef uiteindelijk op de plank liggen tot twee weken geleden.
Frank stuurde mij afgelopen zaterdag hetzelfde liedje Zeg mij waarom weer op met als doel om er nu iets mee te doen. Dit moeten wij als boodschap aan de mensen geven. Hier zit hoop en kracht in. Het woord oorlog komt ook voor in de tekst. Omdat er momenteel verschrikkelijke dingen in Oekraïne gebeuren leek het mij ook een perfect moment om de single op te nemen. Ik nam contact op met producer Martin Sterken die er meteen tijd voor vrijmaakte. De clip is inmiddels via Facebook massaal gedeeld, glundert Harm.
De productie van de singles kost Harm niets omdat zijn initiatief wordt gesponsord door Auto Christiaan uit Blokzijl. Die bood hem aan de kosten voor zijn rekening te nemen. Hij heeft ook samen met zijn vriendenclub een transport met medische hulpmiddelen naar de Oekraïense grens gebracht.  Over het streefbedrag dat hij hoopt op te halen met de singles durft Wolters geen uitspraken te doen. Hij vindt het moeilijk om bedragen te noemen. Hij hoopt er zoveel mogelijk wordt opgebracht zodat er zoveel mogelijk middelen naar Oekraïne kunnen en dat het bij de mensen die het nodig hebben terechtkomt.
Heel veel mensen zitten toch in angst. Het is mooi als je dan zo’n liedje kunt brengen waar hoop in zit. Hoop dat er toch een paradijs is. Waar de bloemen bloeien tussen vrede overal. Dat wij ons vast moeten houden aan die gedachte, dat dat ooit weer komen zal. En dat zit ook in dat liedje, en daar houd ik mij ook aan vast, aldus Harm.
De fysieke single is voor € 10.00 te bestellen op de Facebookpagina van Harm. De opbrengt van ‘Zeg mij waarom’ wordt gestort op GIRO 555.