Freddy de Bruin komt met nieuwe single “My Woman”

Freddy de Bruin geboren in Stadskanaal en nu al weer enige tijd woonachtig in Nieuw Buinen. En al is het niet zijn eerste kennismaking met een opname studio wel is het “Hou older ik wor” de eerste single die is uitgebracht.

Vroeger met zijn band Passe Partout heeft mogen proeven aan het opnemen van een album en het eind resultaat ervan ligt bij Freddy is de kast. Wie weet ……. ooit nog eens. In 2020 ging hij samen met Tim Hemme de studio in om een aantal nummers op te nemen. Nummers waarmee hij succes heeft op de landelijke – regionale – commerciële – lokale en internet radiostations. Zowel “How older ik wor”  “Alinda” en “Mien eerste wicht uut Pekel” hebben super veel airplay en nog steeds hoor je de nummers. Met zijn nieuwe single “My woman” slaat Freddy zijn vleugels uit want na een aantal streektaalnummers is het nu een Engelstalig nummer. En dat betekent dat de single wereldwijd gaat.
De single “My Woman”  is verkrijgbaar als download en streaming . Freddy de Bruin zit niet stil en wil je de ontwikkelingen op de voet volgen word dan een facebook vriend.