Frank Galan straalt romantiek uit in zijn nieuwe single “Zolang Geleden”

Frank Galan start de lente met een hoge romantische noot. Zijn nieuwe single met als titel “Zolang Geleden” werd in 2 talen opgenomen zijnde het Nederlands en het Spaans. Voor Vlaanderen heeft Frank beide talen verweven in een prachtige productie, maar zijn weldra ook apart verkrijgbaar op alle streamingkanalen. De Spaanse versie draagt de naam “Boca de Ángel”.

Onze Vlaamse Julio Iglesias heeft wederom een sublieme productie in elkaar gestoken, opgenomen in de gerenommeerde Manfred Studio’s in Etten-Leur (NL). De live gitaren alsook de prachtige violen dansen sierlijk door elkaar en zorgen voor een mooie mystiek in het nummer. Ook echtgenote Christel is te zien in deze mooie productie met haar knappe verschijning.

De videoclip werd opgenomen in het prachtige domein ’s Graevenhof in Schilde.

Dat Frank alle muziekstijlen aankan is velen bekend, maar dit staaltje muziek is van zeer hoogstaande kwaliteit en toont nog ’s de kwaliteiten waarover Frank Galan beschikt. Hij jongleert met alle noten, hoogtes en laagtes en de emotie die Frank uitstraalt is pure klasse. De single “Zolang Geleden” en de Spaanse versie “Boca de Ángel” zijn beide weldra te verkrijgen op alle streamingkanalen. Beide songs werden uitgebracht bij het Nederlandse platenlabel Smaragd Music en kunnen dus gedownload worden.

Frank Galan staat bekend voor zijn romantische vertolkingen, maar we vinden dit zelf één van zijn beste songs ooit. Het mooie en warme stemgeluid van Frank Galan past perfect in dit lied.

RTV Promotie Nel van Olm