DELANO SCHEFFER PRESENTEERT VIERDE SINGLE MET ‘DE WARE VOOR MIJ’

Met ‘De Ware Voor Mij’ presenteert de veelbelovende Arnhemse zanger Delano Scheffer alweer zijn vierde single. Het is de opvolger van de single ‘Lieve Opa’ waarmee Delano onlangs indruk wist te maken.

Eerder bracht Delano de singles ‘Eliana’ en ‘Hete Nacht’ uit. Vooral met ‘Hete Nacht’ wist Delano hoge stremmingsaantallen te bereiken, wat zich vertaald heeft in een mooie agenda met optredens. De nieuwe single ‘De Ware Voor Mij’, waarvoor Delano zelf de tekst schreef, is een  bewerking van de Elvis klassieker ‘The Wonder Of You’ welke door Delano en het producersteam Sonic Solutions in een geheel eigen jasje gestoken is. In combinatie met het unieke stemgeluid van Delano Scheffer mag dan ook gezegd worden dat hij met ‘De Ware Ben Jij’ en potentiële hit in handen heeft. Een bijpassende videoclip is te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Bekijk hier de video clip van Delano Scheffer ‘De Ware Voor mij’