Benno van Vugt maakt serieus levenslied en zijn eigen boek!

Het gelijknamige nummer “Ik ben zoals ik ben” is met veel gevoel gezongen door Benno van Vugt en voorzien van prachtig gecomponeerde muziek!


De Tilburger Benno van Vugt timmert al jaren flink aan de weg met zijn zang carrière. Hij bracht inmiddels al 20 singles en een album uit waarmee hij meer dan 1,3 miljoen streams en views scoorde! In Maart 22 brengt hij een eigen biografie uit in de vorm van zijn eigen boek getiteld; “Ik ben zoals ik ben”. Speciaal voor deze gelegenheid vroeg hij zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman om een persoonlijk nummer te schrijven wat hierbij aansluit. Geen feest, gekheid en capriolen, maar een heel serieus levenslied over het leven van Benno van Vugt is het eindresultaat. Het gelijknamige
nummer “Ik ben zoals ik ben” is met veel gevoel gezongen door Benno van Vugt en is voorzien van prachtig gecomponeerde muziek door André Kooiman, die daarmee wederom laat horen hoe veelzijdig hij is.
Benno van Vugt is naast zijn drukke baan als schoonmaker en feestartiest ook nog eens wekelijks op de radio te horen bij Omroep Brabant, waar hij zijn eigen item heeft in het populaire ochtendprogramma “Wakker met Coen Wijn”!
De single “Ik ben zoals ik ben” is vanaf Maart 2022 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de prachtig gemaakte videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen.
Een prachtig en verrassend nummer met veel gevoel waarmee Benno van Vugt een heel andere kant van zichzelf laat horen dan men gewend was tot nu toe.