William Smulders “Vow”

“The Vow” De nieuwste single van William Smulders is een ballad song waarin hij de sound of the rocking fifties sound in een scherp gesneden hedendaags jasje steekt, dat hem past als gegoten.

William laat zich – sinds zijn 12e – inspireren door grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Hij vertolkt Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens. Al meer dan ruim dertig jaar is hij een vaste gast op grote en kleine podia en festivals – onder meer de Nijmeegse Zomerfeesten – en kleinere theaters en zalen. Met Captain Rob Peters presenteerde hij “Zij is van mij” goed voor negen weken top 100. William werkte samen met sterren als Wanda Jackson, Linda Gail Lewis en Chris Montez.
Met The Vow – op tekst van Vincent Leenders – levert hij opnieuw een overtuigend bewijs: