Tributeband Queen Must Go On headliner in inmiddels uitverkocht Ziggo Dome

Een uur lang optreden voor een uitzinnig publiek in een bomvol Ziggo Dome: die droom komt uit voor de tributeband Queen Must Go On. De band won vanavond de gloednieuwe SBS6-muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands en is daarmee headliner van een groot tributeconcert  in de Ziggo Dome.

De band is niet de enige die een wens in vervulling ziet gaan. Ook de nummer twee van de competitie, The Billy Joel Experience, maakt zijn opwachting en treedt op als co-headliner. Tributeband Brucified, de tribute voor Bruce Springsteen, werd derde en is de support act. De Bob Marley tributeband de Rootsriders verzorgt de openingsact: zij eindigden als vierde. The Tribute – Live in Concert vindt plaats op zaterdag 7 mei 2022 in de Ziggo Dome. Het concert is inmiddels uitverkocht.

In de eerste vijf afleveringen slonk het aantal tributebands van elf naar zes. De optredens werden beoordeeld door een vakjury – Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring, Angela Groothuizen en Spike, gitarist en zanger van DI-RECT – en het aanwezige studiopubliek. Zij bepaalden welke bands het meest in de buurt kwamen van het origineel.

De finale van The Tribute – Battle of the Bands startte dus met zes finalisten. Halverwege waren er nog vier finalisten over, die allemaal gegarandeerd een prijs wonnen die niet in geld is uit te drukken: optreden voor duizenden fans in de Ziggo Dome. De enige vraag was nog: wie mag als winnaar van de competitie het langst op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen?

The Tribute – Battle of the Bands is het ultieme eerbetoon aan de grootste artiesten aller tijden en een feestje voor de fans!

Het concert is inmiddels volledig uitverkocht!

Bron Ziggo Dome