Nieuwe single Tino Martin: ‘Hoe Zeg Ik Jou Dat Het Over Is’

Een heerlijke opsteker voor Tino Martin, zijn nieuwe single ‘Hoe Zeg Ik Jou Dat Het Over Is’ is  uitgekomen en voldoet aan al zijn verwachtingen. ‘Het is de hoogste tijd voor een ouderwetse Tino Martin song!’, laat de zanger weten.

Uitdagingen en vooral weer heel veel zin in de toekomst! Tino Martin heeft in de afgelopen twee jaar waarin optreden nauwelijks mogelijk was, zeker niet stil gezeten. Hij zocht verschillende keren samenwerkingen met collega artiesten en maakte prachtige en vooral verrassende duetten die veel succes hadden. Verder deed hij verschillende leuke projecten die alom veel waardering kregen. Toch is eigen nummers maken het liefste wat Tino doet en hij vond het dan ook de hoogste tijd om weer eens een ouderwetse “Tino Martin song” te maken en dat is gelukt.

Een trotse Tino: ‘’Het leuke is dat mijn lieve collega Maan hier ook aan meegeschreven heeft. Het is zo’n lekker nummer geworden, zowel qua sound als tekst. Ik weet bijna zeker dat iedereen de “Tino Martin sound” direct herkent.

Naast iedere liefhebber van mijn muziek wens ik vooral mijn fans van het eerste uur veel luisterplezier toe en hoop ik ze te verrassen met dit mooie nummer.’De tekst zal voor menigeen heel herkenbaar zijn. Het nummer gaat over iemand die een relatie heeft, maar deze het liefst wil beëindigen, ondanks dat er nog wel een gevoel van liefde is. Hoe moeilijk is het dan om te zeggen ‘dat het over is’.