Nieuwe single Dries Roelvink – Return to Rome

Tijdens een interview met Dries Roelvink over de songfestivalinzending van Nederland vorig jaar (Nederland eindigde in de onderste regionen), vertelde Dries gekscherend: “Volgend jaar ga ik zelf wel!” Dat was in eerste instantie natuurlijk als grap bedoeld maar na enige aandrang beloofde Dries om toch een poging te wagen.

Gaandeweg werd het Dries duidelijk dat het toch wel een erg mooi nummer aan het worden was. Engelstalig met een Italiaanse “touch”. Helemaal songfestivalwaardig!

Return to Rome” was geboren!

Uiteindelijk resulteerde dat op Valentijnsdag in de release van een prachtig lied over de liefde met fantastische opnames in het mooie Rome. Kosten noch moeite werden gespaard en het resultaat mag er inderdaad zijn.

Team Roelvink is er zeer trots op!!