Nieuwe single DJ QUARANTINA

DJ Quarantina is de artiestennaam van Marjolein Scholder uit Zandvoort. Ze is chef-kok van beroep, maar daarnaast is haar hele leven ook al bezig met het maken van muziek. Invloeden haalt ze uit meerdere muziekgenres, waaronder jazz, rock en house.

Tijdens de lockdown had ze alle tijd om echt vol voor de muziek te gaan en heeft ze zich gericht op het produceren van nieuwe muziek. Voor haar nieuwe track liet DJ Quarantina zich inspireren door een vriendin van haar. Zelf zegt ze hierover: ” Mijn vriendin is een echte rocker, helaas heeft ze onlangs de diagnose borstkanker gekregen. Ik wilde haar een hart onder de riem steken en wilde deze track speciaal voor haar maken en aan haar opdragen.” My Sister from another Mister is een opvallende en opzwepende track waar de creativiteit vanaf afdruipt. Je hoort allerlei invloeden, zoals punk, skate, rock met orgel en een fleugje hiphop voorbijkomen.