Nieuw seizoen van De Alleskunner VIPS

In een splinternieuw seizoen van De Alleskunner VIPS staan er maar liefst vijfenvijftig bloedfanatieke BN’ers te trappelen om de titel te veroveren.

Voor dit seizoen zijn er een hoop persoonlijke aanmeldingen binnengekomen. Onder meer Ferry Doedens, Glenn Helder, Hannelore Zwitserlood, Sander Janson, Chimène van Oosterhout, Sylvia Geersen, Maureen du Toit en Jacques Herb wagen zich aan de spectaculaire afvalrace. De bewijsdrang bij de VIPS is groot, het fanatisme om de ogenschijnlijk eenvoudige opdrachten niet als laatste te volbrengen zowaar nog groter. De Alleskunner VIPS is vanaf vrijdag 11 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.
Maxim Froger heeft de eerste editie (2021)  van het SBS6-programma De Alleskunner VIPS gewonnen. De zoon van René Froger nam het onder anderen op tegen zijn broer Didier, Jody Bernal , Rene Karst en Tatum Dagelet.