Maico scoort met hardstyle remix we doen nog een drankje 2022

Op 14 januari 2022 is de hit ‘We Doen Nog een Drankje’ van de Enschedese zanger Maico opnieuw uitgebracht in een beukende hardstyle remix geproduceerd door KNSHA in samenwerking met platenmaatschappij hit it! music.

Na de succesvolle single We Doen Nog Een Drankje uit 2020 scoort de zanger nu met de remix op spotify erg goed en heeft de remix binnen een aantal weken al meer dan 10.000 Streams gehaald. Ook bij de radio stations is dit niet onopgemerkt gebleven en draait die mee op de playlisten en vooral bij de jeugd wordt deze knaller veel gedraaid op de feestjes! Ook is Maico weer aan het werk in de studio voor een nieuwe single en al weer lekker aan het optreden in het land de agenda is te vinden online via: www.zangermaico.nl