KLETTER de nieuwe single van Empa T & Wess

Empa T en Wess zijn twee hyperactieve neven, die op dezelfde energie varen. Ze delen dezelfde hobby, ze zijn enthousiast, impulsief en zeer aanwezig. Sinds jongs af aan onafscheidelijk met een sterke band en dezelfde passie voor hun dromen.

De energie die ze van elkaar krijgen en doorgeven wordt als feestelijk, positief en vrolijk ervaren. Empa T en Wess zijn dan ook graag geziene gasten op festivals en andere evenementen. Onder de paraplu van hun NIFFO studio en platenlabel geven ze hun eigen muziek uit en werken ze daarnaast ook samen met andere ‘upcoming artists’.

Kletter is een pakkend hiphopnummer met een karakteristiek intro waarna je wordt meegezogen in de tomeloze energie van Empa T en Wess. De mannen rappen over een snel en druk leven, waar je tegenwoordig niet aan ontkomt, zeker als je zelf ook nog eens zo druk bent. Hele weken pieken met werken, verantwoordelijkheden en must do’s, maar ook de sociale druk van vrienden en die vele feesten waar je toch in wilt onderdompelen. Deze track omschrijft het gevoel van altijd wel willen pieken en goed willen presteren, maar je beseft tegelijkertijd dat er ook een moment van dalen zal komen.