John Enter nieuwe single; Voor nu en later

Na zijn eerste rustige nummer “Levens Melodie” lanceert John Enter nu zijn 2de rustige nummer “Voor Nu En Later”. John denkt regelmatig na over de mensheid en is van mening dat als we zo verder gaan met de wereld het een keer ophoudt.

John: ‘Ik heb zelf ook kleinkinderen. Dat het klimaat aan het veranderen is blijkt wel uit allerlei dingen die we dagelijks in het nieuws horen. Het is nog maar de vraag of zij over een paar jaar nog kunnen zwemmen in de Middellandse Zee. Tijdens de brainstormsessie over de tekst kwamen steeds meer voorbeelden op tafel. Een aantal hiervan zijn verweven in de tekst. De wereld is toch niet voor ons alleen, maar voor de kinderen en iedereen. Daarom moeten wij beschermen en over hem gaan ontfermen. Dat is de boodschap die ik iedereen mee wil geven’, aldus John.

John Enter | Voor nu en later | Officiële videoclip – YouTube