Henk Janssen – Het is weer weekend


Henk Janssen geeft – nu het weer mag – een aanzetje dat het tijd is om weer te gaan stappen. Hij doet dat met zijn nieuwe single “Het is weer weekend”. Een vrolijke meezinger van deze in Nijmegen wonende Groesbeekse zanger die al jaren een succesvolle artiestencarrière beleeft.

Hij speelde bij diverse orkesten zoals The Moonlights, Les Chromona’s, De Havenzangers en Summersound. Als solozanger bracht hij een prachtig Nederlandstalig album uit, geproduceerd door Rob Peters en scoorde met singles als “Maar eens zijn wij samen”, “En heel vaak huil je”, “Meisje van de straat” en “Amanda”. Ook was hij succesvol met het duo De Fantasticos. Wie kent niet hun grote hit “Weet je wat jij voor mij bent”. Zij bereikte met hun debuut CD-album maar liefst een 3e plaats in de Album Top100.

De single is opgenomen bij Studio Geerling in Valkenburg, uitgebracht bij Marlique Music en geproduceerd en geschreven door Huub Arents. Het lied staat ook het album “Groesbeek, daar zit muziek in….. deel 2” dat eind 2021 verscheen.

“Het is weer weekend” is te beluisteren op Spotify en YouTube en verkrijgbaar bij de bekende downloadstations.