Hans de Vries komt met boerenrocknummer “Wat kuj dan allemaole”

Hans de Vries, 57 jaar jong uit Klazienaveen, komt als soloartiest met een eigen nummer “Wat kuj dan allemaole. Een nummer geschreven en gecomponeerd door niemand minder dan René Karst, die ook garant staat voor het koorgedeelte samen met de getalenteerde singersongwriter Hannah Mae.


De tekst is duidelijk dialect maar zeker verstaanbaar en misschien ook wel heel herkenbaar voor vele mensen, want Wat kuj dan allemaole, dat denken wij allemaal wel eens, maar volgens Hans kun je heel veel!!

Vanwege de Corona heeft Hans de Vries, die ook de grote man en leadzanger achter de Oerendhard Normaal Tribute Band is, geen optredens met zijn band. Zo kon hij de tijd vinden om eigen liedjes te maken. René Karst en Hans kennen elkaar al geruime tijd vanuit de muziekwereld, want tenslotte is Hans al vanaf zijn 15e levensjaar muzikant. Speelde ruim 25 jaar met zijn 2 broers in een band en nu al jaren actief met de Oerendhard Normaal Tribute Band. Vandaar dat de stap naar een eigen Boerenrock feest nummer niet zo moeilijk was.

Het nummer “Wat kuj dan allemaole”
Is natuurlijk te downloaden via de bekende downloadstreams.