Hank Adams – Jouw lieve glimlach

Ondanks dat beide partijen al meer dan 25 jaar in het vak zitten hadden ze nog nooit van elkaar gehoord. Hank vertelde dat hij een nieuwe single had opgenomen, maar nog geen plannen had gemaakt om deze uit te brengen.

Ronald (RHB) was natuurlijk erg benieuwd en na het horen van ‘Jouw lieve glimlach’ bestempelde hij Hank als het ‘Best bewaarde geheim van Amsterdam’. Na dit leuke gesprek de twee te gaan samenwerken. ‘Eigenlijk kwam dit op het juiste moment omdat de single erg geschikt is voor Valentijn. Het nummer dat Co van Raaijen geschreven en gecomponeerd heeft, gaat over zijn eigen vrouw. Elke ochtend wordt hij wakker naast een mooie vrouw met een lieve glimlach. Daar had hij jaren geleden al een keer een liedje over gemaakt. Omdat Co al meer dan 25 jaar voor me schrijft wist hij dat dit echt iets voor mij was. In de studio van Hans Rusche is vervolgens alles opgenomen.