Frank Hoek & Ka$per Hits brengen nieuwe Turbo versie uit van “Koning van de Feesttent”

Frank Hoek heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Voor de carnaval bracht hij al samen met Sjef van Creij “Wij willen niet de kroeg uit”, maar omdat alles nu weer open gaat in de horeca en evenementen sector, is er door alle hectiek Frank Hoek op het idee gekomen om de turbo versie van “Koning van de Feesttent”, die al wat langer op de plank lag, nu gelijk te gaan lanceren.

Het is een uptempo feestplaat met een vette dance sound die door Ka$per Hits opnieuw is geproduceerd.

De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders. Met zijn nieuwe single “Koning van de Feesttent” levert Frank Hoek wederom een veelbelovende single af die absoluut airplay verdient voor de liefhebbers van het Nederlandstalige Dance lied! De single is te downloaden van de bekende downloadkanalen zoals Spotify en Deezer en de clip te bekijken op Youtube.