Dj Fonzz – De polonaise is weer aan

DJ FonzZ is een allround DJ die voor elk feest inzetbaar is. Door zijn ruime ervaring in feestcafe’s, discotheken, feesttenten, themafeesten en bruiloften weet hij d.m.v. zijn enthousiasme, interactie met publiek, snelle draaistijl en entertainen, van elk feest een GROOT FEEST te maken.

In het verleden heeft DJ FonzZ al een paar singles uitgebracht, waarvan de laatste in 2017. ‘Met de originele blaasmuziekversie van Josef Poncar toog ik naar producer Frank Verkooyen met het verzoek om van deze meer dan 50 jaar oude polka een echte feestknaller te maken. De tekst van “De polonaise is weer aan’ had ikzelf al op papier gezet. Frank heeft vervolgens een vet arrangement gemaakt met tal van verschillende instrumenten waaronder natuurlijk ook blazers. Van mij mogen de grote feesten weer losbarsten. Iedereen is daar aan toe’, meent DJ FonzZ.