Debuut single van MICHA XANDER – “Soerja”

Micha Xander is een Nederlandstalige artiest en singer-songwriter. Micha is geboren in Rotterdam maar woont nu al jaren in de omgeving van Haarlem. Hij kwam al vroeg in aanraking met keyboard en computer en werkte met veel passie aan zijn eigen nummers en sound.

Als een echte autodidact heeft hij zo de eerste stappen gezet naar het singer-songwriterschap. De grootste ontwikkeling maakte hij door bij de songwriteracademy van Lalalab. Na een daverend eindoptreden dook hij de studio in met een aantal topmuzikanten.

Voor 2022 staat de release van zijn eerste album gepland. Vooruitlopend daarop komt hij nu met zijn debuutsingle ‘Soerja’. Soerja geeft je hoop. Soerja gaat over een vrouw, de zon en het leven. Of eigenlijk gaat Soerja over alles waardoor je zin krijgt om te dansen. Soerja is Levenslust!

Tekst en Muziek: Micha Xander