2 RAS UTRECHTENAREN ZINGEN OVER HUN STADJE

Rik Hoogland en Pascal de Vormer zijn al jarenlang bekenden van elkaar. Pascal was samen met zijn vader Gijs verantwoordelijk voor de eerste single van Rik.


Toen Pascal die regelmatig teksten levert voor artiesten van het Double You label kwam met het nummer Ik hou van jou Utrecht kwam het label met het idee om Rik en Pascal het nummer samen te laten zingen.

Beiden zijn Utrechters en ze zingen dan ook het nummer met de aanstekelijke melodie uit volle borst. Het nummer is opgenomen in de studio van ANRO Productions onder suspiciën van Pascal de Vormer en een producer van het label.

De clipmakers van The Clip Academy hebben een bijpassende clip gemaakt met als thema uiteraard Utrecht.
Ik hou van jou Utrecht is te downloaden via de bekende downloadstreams.