Verdriet bij Gerard Joling is groot.

Gerard Joling laat vanmorgen weten; “Tot ons grote verdriet is mijn lieve moedertje vanmorgen op 92 jarige leeftijd overleden.”

Op zijn facebook pagina plaats hij deze foto en schrijft hij verder;
Mijn moeder kreeg drie dagen geleden een dubbele longontsteking (het was geen Corona). Zij heeft de afgelopen dagen in het ziekenhuis gelegen, waar zij ontzettend goed is verzorgd.
Vannacht ben ik bij mama in het ziekenhuis blijven slapen en heb ik haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden. Ondanks haar mooie leeftijd is het ontzettend lastig om mama te moeten laten gaan. Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.
Wij zouden het enorm waarderen als wij dit grote verlies met de familie in alle rust kunnen verwerken.
Liefs,
Gerard Joling
Bron & Foto Moeder ; Gerard Joling
Foto Gerard Joling; Marita Steggink